Alle info over onze tentoonstelling Schaal der Kempen vindt je op onze website www.schaalderkempen.be.


Beste exposant,


Onze show van 14-15 maart 2020 werd 2 dagen voorafgaandelijk aan het evenement verboden door de burgemeester van Ravels vanwege het coronavirus.


U begrijpt dat wij, in tegenstelling tot shows die later gepland waren, redelijk wat zorgen te verwerken kregen. Wij willen u dan ook bedanken voor het geduld dat u aan de dag gelegd hebt.


We zijn eindelijk in staat om over te gaan tot terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Hiervan gaan wij wel € 10 inhouden per exposant vanwege verregaande administratieve kosten. Ik ben ervan overtuigd dat u hiervoor begrip kan opbrengen, temeer wij volledig klaar stonden om u te ontvangen.


Mogen wij u dan ook vragen om ons zo snel mogelijk uw bankgegevens te bezorgen, daar wij deze niet in ons bezit hebben omdat de financiële afhandeling niet door ons gedaan werd. Dit kan op e-mail adres algundias@telenet.be.


Eenmaal deze ontvangen, kunnen wij overgaan tot terugstorten van de bedragen.


De show naar een later tijdstip te verplaatsen (vaak gestelde vraag) is haast onmogelijk vanwege de drukke agenda en restricties betreffende organiseren van CACIB-tentoonstellingen.


Wij zijn reeds bezig met de voorbereidingen voor onze show van volgend jaar (13-14 maart 2021) en hopen natuurlijk dat wij u daar terug mogen ontmoeten.


Tot dan.


Het bestuur

Koninklijke Kempische Kynologenclub VZW


Opgericht in 1960