Activiteiten 2025

Activiteiten 2025:


zo 12/1 Nieuwjaarsreceptie

Graag wensen wij al onze leden een gelukkig nieuwjaar. Onder het genot van een hapje en drankje brengen we onze besten wensen over. Wij nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.


vr 7/2 Algemene ledenvergadering

Onze jaarlijkse algemene ledenvergadering gaat door in ons clublokaal en begint om 20 uur stipt. Op de agenda staat de opening door de voorzitter, voorlezing verslag van vorig jaar, voorlezing verslag van de activiteiten van vorig jaar, voorlezing kasverslag, mededelingen kascommissie, verkiezing nieuwe kascommissie, voorstel activiteiten huidig jaar, verkiezing van de bestuursleden die uittredend en verkiesbaar zijn, rondvraag en sluiting. Leden die niet in orde zijn met hun betaling van het lidgeld voor dit jaar en toegetreden leden (-18 jaar) niet stemgerechtigd. We hopen u alvast te mogen begroeten op deze jaarlijkse vergadering. Gebruik een volmacht indien u niet aanwezig kan zijn en toch uw stem wil uitbrengen.


vr 14/2 Voorbereidende vergadering Schaal der Kempen

Graag nodigen wij u uit voor de voorbereidende vergadering voor onze jaarlijkse hondenshow Schaal der Kempen. De vergadering wordt gehouden in ons clublokaal. Samen met de verantwoordelijken verdelen we de verschillende taken om onze show te organiseren. Kunnen we rekenen op uw komst?


za 22 & zo 23/3 Schaal der Kempen | foto's | inschrijvingen nog niet geopend

Op zaterdag en zondag hebben we in de Navohallen Geeneinde 54 2381 Weelde onze jaarlijkse tentoonstelling van rashonden. Onze leden hebben hier gratis toegang met hun lidkaart.

Website: www.schaalderkempen.be


za 30/3 Wedstrijd gehoorzaamheid GP1 en GP2

zo 31/3 Wedstrijd debutanten en test sociaal gedrag | inschrijvingen nog niet geopend

Op zaterdag hebben we onze jaarlijkse wedstrijden gehoorzaamheid van programma 1 en 2. Enkel de leden van de clubs die onder KKUSH bestaan worden ingeschreven. Hoe meer toeschouwers en supporters hoe liever. Kom even kijken. Op zondag is het dan aan de debutanten. Op deze dag houden we ook de sociabiliteitstest. Hieraan mogen alle honden deelnemen terwijl dit voor de debutanten enkel de leden van de clubs zijn die onder de KKUSH bestaan. Er wordt zondag geen les gegeven.